VdA
Renovatiewerken

Diensten

Metsel – en voegwerken

Algemene ruwbouwactiviteiten en afbraakwerken.  Metselwerken allerlei, Betonwerken, plaatsen van poutrels, welfsels of potten en balken (renovatie).  Voegwerken en gevelrenovatie, …

Elektriciteitswerken

Gedeeltelijk of volledig vernieuwen van uw elektrische installatie …

Sanitair en centrale verwarming

Onderhoud van de ketel, gedeeltelijke of volledige vernieuwen van uw centrale verwarming, vloerverwarming…  Sanitair Michiels onze partner in Sanitair en CV.   Alle informatie kan u terug vinden op de pagina ; Over Ons.

Via onze nauwe samenwerking met Sanitair Michiels kan u rekenen op een vlotte aansluiting op de werkzaamheden en een correcte Service. 

Isolatiewerken

deze pagina is nog onder constructie

Pleisterwerken

Onze eigen vakmensen voor de ‘fijne’ afwerking. Met de éénlaagse spuitpleister van Knauf en onze Pft-machine kunnen wij met de nodige kennis  en ervaring een mooi eindresultaat afleveren.

Ook  in onze badkamers dragen wij de kwaliteit van onze waterwerende pleisters hoog in het vaandel. Het is dan ook onze bedoeling om ook  in renovatie, uw ruimte zo haaks en recht mogelijk af te leveren.  Met extra aandacht voor de hoeken en rond leidingwerk om het tegelwerk te vereenvoudigen.  

Gyprocwerken

Of het nu gaat om  een voorzetwand, een scheidingsmuur of een verlaagd plafond, wij werken enkel met gekende kwaliteitsproducten van Gyproc en Knauf.  Door onze Know-how en nodige tools,  richten wij ons tot een zo perfect mogelijke afwerking van uw ideeën of plannen.

Chapewerken

VdA voor het verzorgen van uw cementdekvloeren.  Vanaf 5cm hoogte kan uw chape dekvloer geplaatst worden door onze vakmensen. Telkens voorzien van randisolatie, toevoeging van wapeningsvezels of galvanisé netten en uitzetvoegen worden gerespecteerd.  Bij  voldoende hoogte kan u ook kiezen voor het spuiten van Pur of andere vloerisolatie Info: http://www.recticelinsulation.be/application/vloer .

Vloer -en tegelwerken

Vloer en wandtegels van allerlei formaten plaatsen, door verlijming of in de mortel…  Waterdichte opbouw voor douche en terrassen.  controleer ook onze bouwpartners en profiteer van extra kortingen !

Houten vloeren in Multiplank Parket (zie foto) of het plaatsen van laminaat, pvc vloeren.  Voor parket kan u bijhorende link best even bekijken.  http://www.escovloeren.nl

 

 

Binnenschrijnwerk

deze pagina is nog onder constructie

Gevelsystemen

deze pagina is nog onder constructie

Karweiwerken

deze pagina is nog onder constructie

De kostprijs van verbouwingen kan snel oplopen. Loop daarom geen enkele premie mis! premiezoeker.be
energiesparen.be
vlaanderen.be